Case: Mediahub

Tiiviissä yhteistyössä Mediahubin kanssa uudistimme yrityksen verkkosivuston, CRM:n ja markkinoinnin automaation saumattomasti toimivaksi koneistoksi.

 

Taustaa ja tavoitteet

Mediahub Helsinki on liikevaihdollisesti Suomen suurin tuotantoyhtiö, joka tuottaa MTV:lle uutiset ja ajankohtaisohjelmat kaikkiin kanaviin.

Lisäksi Mediahub tuottaa tv-ohjelmia ja tekee monipuolisia videotuotantoja, sisältömarkkinointia ja natiivimainontaa.

Mediahub on halunnut vauhdittaa kasvuaan panostamalla omaan markkinointiinsa. Kimmoke kehittämiselle oli tarve uudistaa yrityksen verkkosivut, jotka koettiin toimimattomiksi.

Myös myyntiä haluttiin modernisoida, joten toimiva CRM-järjestelmä ja markkinoinnin automaatio tulivat ajankohtaisiksi

Ratkaisu

Verkkosivujen uudistus ja markkinoinnin automaatio ovat tuoneet konkreettisia hyötyjä: myyntiliidejä ja niistä saatuja kauppoja.

CRM on puolestaan auttanut siinä, että kaikki tiedot ovat nyt yhdessä paikassa. Laskutus on yksinkertaistunut ja sähköpostien määrä vähentynyt. Arki on helpottunut huomattavasti.

"On puhe sitten liideistä tai kotisivukävijöistä, niin nyt on hyvin helppo mennä kertomaan esimerkiksi johtoryhmälle tai hallitukselle, että täällä me menemme ja nämä ovat luvut. Aikaisemmin mukana oli aika paljon enemmän mutua"

– Sami Särkelä, Liiketoimintajohtaja, Mediahub Helsinki

 

Hyvä pohja kehittämiselle

Mediahubin markkinoinnin perusasiat markkinoinnin automaation ja kotisivujen osalta on saatu kuntoon, joten pohja kehittämiselle on hyvä.

"Sellaisiin asioihin, joita itse miettii välillä vähän turhan monimutkaisesti, tuli heiltä aika nopeasti neuvo, kuinka tämän voisi tehdä helpomminkin"

– Sami Särkelä, Liiketoimintajohtaja, Mediahub Helsinki

Tätä mieltä asiakas oli lopputuloksesta

Lainaus

Kehitystyötä tulemme varmasti Advance B2B:n kanssa tekemään, kun lähdemme miettimään sitä, millaista sisältöä haluamme sivuillamme jatkossa olevan.

Sami Särkelä

Liiketoimintajohtaja, Mediahub Helsinki

Voimmeko auttaa? 🙋🏻‍♀️

Jos olet kiinnostunut konvertoivan nettisivuston rakentamisesta, uuden CRM:n käyttöönotosta tai markkinoinnin automaation pystyttämisestä, otathan yhteyttä meihin, niin mietitään yhdessä millainen toteutus sopisi teille parhaiten.

Ota yhteyttä